Restaurangen

Här lagar och serverar vi mat till världens finaste gäster

Restaurangen och vårt kök är en favoritplats för många i Segersta. Här lagas hälsosam mat med lokala och nyttiga råvaror. Varierade måltider med mycket att välja mellan. Det är viktigt att få hälsosam energi för att klara av dagarna med lek och lärande i rörelse.

Matro

Restaurangen är en av alla trygga platser där våra barn möter våra medarbetare. Oavsett om man arbetar som lärare, att ta hand om våra lokaler eller laga och servera mat så är man i första hand här för just ditt barn! Många viktiga samtal sker medans vi äter oss mätta.

När vi lämnar skolan för utflykter, friluftsdagar och andra äventyr följer ofta våra kockar med oss och lagar mat där vi är. Ett mycket uppskattat inslag!

Frukostklubben

Varje dag dukas det fram frukost för morgonpigga (och -trötta) barn och vuxna på förskola och fritids. En lugn, välsmakande och uppskattad start på dagen.

Lunch

Lunchen är en välkommen paus i lek och lärande. Vi samlas i restaurangen där barn och vuxna äter tillsammans. Välsmakande, hållbara och hälsosamma måltider som serveras av våra kockar som känner barnen och vet vad de behöver för att klara av dagen.

Mellanmål

På eftermiddagen fyller vi på med ett mellanmål så att vi klarar av hela dagen.

Besök oss

Att välja rätt för ditt barn är ett otroligt viktigt beslut. För att verkligen förstå vad vi menar är bra med Segersta skola tror vi att du behöver se det med egna ögon! Välkommen att besöka oss när det passar dig. Fyll i formuläret så hör vår rektor Helena av sig till dig inom kort.