HÅLLBARA MÄNNISKOR

Alla barn har rätt att må bäst! Vår elevhälsa arbetar främjande och förebyggande för att varje barn ska må bra, vara trygga och ha de bästa förutsättningarna för att lära. Vi vill lägga grunden för att varje människa ska få ett rikt och hållbart liv.

All personal vid Segersta skola arbetar långsiktigt med elevernas mående. Men med sin särskilda expertis är vår elevhälsa med specialpedagog, sjuksköterska, skolpsykolog och skolläkare en viktig resurs för barnen, er föräldrar och barnens lärare.

Besök oss

Att välja rätt för ditt barn är ett otroligt viktigt beslut. För att verkligen förstå vad vi menar är bra med Segersta skola tror vi att du behöver se det med egna ögon! Välkommen att besöka oss när det passar dig. Fyll i formuläret så hör vår rektor Helena av sig till dig inom kort.