Världens bästa skola

Tillsammans tar vi ansvar för en bättre framtid!

“Här på Segersta har vi fin gemenskap och det är verkligen trevligt att vara omgiven av så stödjande och vänliga kollegor. Att arbeta med barn varje dag ger glädje och spännande utmaningar. Vi jobbar alltid framåt för att bli ännu bättre för våra elevers skull!”

Sedan starten av vår skola för över tio år sedan har vi siktat mot att skapa – världens bästa skola, förskola och fritidshem för alla barn. Vi tar stolta ansvar för att vi är med och skapar ett bättre samhälle in i framtiden. Allt vi gör grundar sig i det viktigaste vi har – barnen. Vi skapar förutsättningar för nyfikenhet, kreativitet och lärande i en trygg miljö för en start i livet som ger driv till ett livslångt lärande. Vill du vara med och göra skillnad varje dag? Kom och jobba med oss!

Segersta skola är en trivsam och ambitiös för- och grundskola F-6 samt fritidshem och om du letar efter en skola som gör skillnad, har du kommit rätt! Vad som gör oss unika kan du läsa mer om här på vår hemsida, och naturligtvis, genom att besöka oss.

I förskolan, skolan och i fritidsverksamheten förbereder vi alla våra barn för såväl deras kommande skolår som för livet. Vi lär känna dem som individer och utvecklar trygga relationer till var och en av dem. På sätt lär vi oss om de bäst lär sig och vad de brinner för.

Vi är mycket stolta över vårt goda rykte som helt bygger på våra medarbetares fantastiska engagemang och kompetens. Skolans utveckling samt barnen och kollegornas välbefinnande beror till stor del på samarbete, förtroende och respekt mellan oss.

Vi strävar efter att rekrytera och behålla dynamiska och engagerade pedagoger som delar vår vision och våra värderingar.

Segersta skola utvecklas ständigt och om du känner att du vill spela en roll i vår fortsatta utveckling, är vi glada om du vi får din ansökan.

Vi inser att mycket tid och tanke går åt till att förbereda en ansökan och vi kommer i vår tur att överväga din ansökan seriöst.

HUR ÄR DET ATT JOBBA I SEGERSTA?

Upptäck vad vår underbara kollegor tycker om att arbeta här.