Att Flytta till OSS

Välkommen hem till Bollnäs och Segersta!

Om du är ny i området finns det många intressanta platser att utforska. Bollnäs och våra byar har mycket historia och är fulla v liv under den lugna ytan. Det finns många vandrings- och cykelleder, sportanläggningar och konstevenemang att ta del av.

Vi är lyckligt lottade som är belägna i den underbart vackra naturen här i Hälsingland. Vår by ligger utspridd som ett pärlband längs Ljusnan. Det är också nära in till Bollnäs med affärer, restauranger och resecentrum med fantastiska transportförbindelser till Östersund, Gävle, och Stockholm.

I vårt närområde finns mängder med spännande jobb att söka och om du som många andra kommer att arbeta på distans med kollegor på andra orter finns det trevliga kontorshotell och cowork.

Vi har haft många familjer som har flyttat till oss från Bollnäs, Stockholm och betydligt längre bort och vi är stolta över det stöd vi kan ge till familjer som flyttar till oss. Från att sätta familjer i kontakt med lokala fastighetsmäklare till att få dem engagerade i vår gemenskap med föreningar och goda grannar för att hjälpa dem att känna sig hemma. Våra lokala fastighetsmäklare är:

Om ni funderar på att flytta och vill besöka oss vill vi göra det så bekvämt som möjligt för er om ni reser långt. Vi har möjlighet att träffa er även helgdagar och kvällar om det underlättar. Använd formuläret nedan eller kontakta vår rektor direkt på rektor@segerstaskola.se eller 0278-46930

Besök oss

Att välja rätt för ditt barn är ett otroligt viktigt beslut. För att verkligen förstå vad vi menar är bra med Segersta skola tror vi att du behöver se det med egna ögon! Välkommen att besöka oss när det passar dig. Fyll i formuläret så hör vår rektor Helena av sig till dig inom kort.